ANNONSE

Steven Univers

Ha tro på Steven! Steven Univers er halvt menneske og halvt Krystall-stein, og han forsøker å lære å redde verden med de magiske kreftene som kommer fra navlen hans. Steven er kanskje ikke like mektig som de andre medlemmene av Krystall-steinene. Eller så smart. Men det stopper ham ikke fra å bli med Granat, Ametyst og Perle på deres magiske eventyr - der Steven alltid finner en overraskende måte å redde situasjonen på.

FIGURER

Steven Univers

Steven Univers

Steven er teamets raring. Han er kanskje ikke så mektig som de andre medlemmene av Krystall-steinene. Eller så smart. Men han finner alltid en overraskende måte å redde situasjonen på!

Granat

Granat

Granat er en sterk og disiplinert kriger, og den uoffisielle lederen av gruppen. Hun er en Krystall-stein av få ord, og lar sine kraftige jernhansker snakke for seg.

Ametyst

Ametyst

Ametyst er den villeste av Krystall-steinene. Hun elsker å herse og vitse med Steven. Våpenet hennes er en krystallpiske som hun tryller frem fra steinen i brystet sitt.

Perle

Perle

Perle er en perfeksjonist som lett blir nervøs når planene hennes rotes til. Og det er det vanligvis Steven som gjør. Hennes foretrukne våpen er et magisk spyd.

+ FIGURER
Tilbake til toppen