ANNONSE

Clarence

I en kaotisk verden er Clarence rett og slett en liten solstråle. Han ser kun verden i sine yndlingsfarger: dustete vinrødt og neongrønt. Clarence verdsetter vennene Jeff og Sumo, samt moren Mary, mer enn gull. Ingenting, enten det er bra eller dårlig, påvirker humøret til Clarence.

FIGURER

Mary

Mary

Mary er moren til Clarence, og hennes sjeldne kombinasjon av tålmodighet, utholdenhet, humor og uforbeholden støtte gjør henne til den perfekte forelderen for Clarence.

Belson

Belson

Belson er en bølle som mest sannsynlig heller vil slå til med en spydighet enn med knyttneven. Han er en bortskjemt rikmannsgutt som faktisk liker Clarence, selv om han aldri i livet kommer til å innrømme dette.

Sumo

Sumo

Clarences bestevenn, Sumo, er en aggressiv, gatesmart gutt. Han er et uforutsigbart, usikkert kort og overdrevent fryktløs, men også svært lojal overfor vennene sine og alltid tilgjengelig dersom de skulle trenge ham.

Jeff

Jeff

Clarences bestevenn, Jeff, er en streiting med en lang liste av fobier. Men selv en som er like anspent som Jeff kan ha det gøy med Clarence rundt seg!

Clarence

Clarence

Clarence er full av begeistring og nysgjerrighet, og elsker dermed alt fordi han synes alt er utrolig. Hans unike holdning gjør hver eneste dag til den beste dagen noensinne!

+ FIGURER
Tilbake til toppen