ANNONSE

Vi bare bjørner

Grizzly, Panda og Isbjørn er tre brødre som prøver å passe inn og finne seg venner ... noe som kan være vanskelig når du er en bjørn! Grizzly er den eldste av dem, og leder brødrene med stor entusiasme ... som bare noen ganger ender i katastrofe. Panda, mellomstebjørnen, er en håpløs romantiker. Ice Bear er den yngste bjørnebroren, og du vet aldri hva han kan finne på.

FIGURER

Grizzly

Grizzly

Grizzly er den eldste av brødrene. Selv om han er karismatisk, munter og svært motivert som leder, er Grizzly ikke den smarteste i flokken. Han kan muligens ha fått i seg maling som bjørnunge. Men det han mangler når det kommer til sunn fornuft, gjør han opp for med ren energi og spenning.

Panda

Panda

Panda er mellomstebjørnen og svært forskjellig fra brødrene sine. De elsker å danse, Panda liker å lene seg mot veggen. De elsker å spise kjøtt, Panda er vegetarianer. Panda tar gjerne del i de fleste ideene til Grizzly, selv om han faktisk vet bedre.

Isbjørn

Isbjørn

Isbjørn er den yngste av de tre brødrene, og står ofte bak dem uten å si et ord. Men selv om han er en bjørn av få ord, må han ikke undervurderes. Ice har mange skjulte talenter, og er faktisk ganske så genial. Han tar seg av alt grovarbeidet til bjørnene.

+ FIGURER
Tilbake til toppen