ANNONSE

Dexters laboratorium

Dag etter dag sniker geniale Dexter seg inn i sitt hemmelige laboratorium for å løse problemer – alt fra å redde verden til å ødelegge for skolens bøller – men forstyrres gjerne av sin sprudlende ballettsøster Dee Dee.

Dexters Laboratorium Ny video

ANNONSE

FIGURER

Dexter

Dexter

Dexter er en typisk genial vitenskapsmann med laboratoriefrakk som er 90 cm høy og har rar aksent. Den største utfordringen hans er likevel å unngå at hans syngende søster Dee Dee blander seg inn i hans neste store oppfinnelse.

Dee Dee

Dee Dee

Dee Dee er Dexters storesøster og hans største plage når han prøver å gjøre vitenskapelige oppdagelser. Hun elsker alt som er jentete og lager bare kaos. Ofte danser og spankulerer hun rundt i laboratoriet hans.

Mandark

Mandark

Dexters erkefiende Mandark har like mye hjerne som ham, men laboratoriet hans er enda større og bedre. Mandarks hovedmål er å få stengt Dexters lab og bli den eneste geniale forskeren i området.

Mamma

Mamma

Dexters glade hjemmeværende mamma har ingen anelse om at sønnen hennes har et hemmelig laboratorium i huset. Hun stiller ofte krav som kommer i veien for Dexters arbeid.

+ FIGURER
Tilbake til toppen