ANNONSE

Der hagen slutter

Der hagen slutter handler om de to brødrene Wirt og Greg, som har gått seg vill i Det Ukjente, en underlig skog som driver hvileløst omkring i tiden. Med hjelp fra den kloke, gamle Skogsmannen og den temperamentsfulle blåfuglen Beatrice, må Wirt og Greg reise på tvers av dette merkelige landet i håp om å finne veien hjem.

FIGURER

Frosken

Frosken

Greg har alltid med seg en frosk. Froskens navn forandrer seg alltid, og selv om Greg hevder at frosken tilhører både ham og Wirt, har han ingen interesse av å passe på frosken. Frosken snakker ikke, men han kan synge.

Woodsman

Woodsman

Det er vanskelig å hvem Skogsmannen faktisk er. Er han farlig? Er han hjelpsom? Er han bare en gal fyr som vandrer rundt omkring i skogen? Sannheten er at han bare er nok en fortapt sjel. Han reiser gjennom Det Ukjente på jakt etter de skumle Edelskog-trærne, og gjør trevirket om til olje for å kunne holde lykten tent ... for han tror datterens ånd er fanget i lyktens flamme.

Beatrice

Beatrice

Beatrice er en snakkende blåfugl som kommer Wirt og Greg til unnsetning på veien hjem. Hun sier hun kan lede dem til Adelaide i Enga, den gode feen i skogen, som igjen kan hjelpe dem med å komme seg hjem. Beatrice virker ofte irritabel og hissig, men under overflaten har hun et godt hjerte. Hun lar seg irritere over (dog underholde av) Wirt og Gregs målløse personlighetstrekk fordi hun liker å fokusere på oppgaven foran seg. Mens Wirt og Greg lever i en fantasiverden, betrakter Beatrice generelt sett verden som kald, tøff og virkelig.

Greg

Greg

Greg, den yngste broren, er energisk, leken og bekymringsløs ... ofte i så stor grad at han faktisk ikke aner at han er i stor fare. Han elsker livet, og ser kun det gode og artige rundt seg ... Men han har problemer med å forstå at visse handlinger kan få alvorlige konsekvenser. Uskyldigheten hans kan være grunnen til at han knapt er redd for noe som helst.

Wirt

Wirt

Wirt, den eldste av de to brødrene, er ganske selvopptatt og liker å holde seg for seg selv. Han har lett for å stille spørsmålstegn ved avgjørelsene sine og en tendens til å se på problemer som uløselige. Dette er som regel fordi han er redd for å ta feil avgjørelse. Hans hemmelige lidenskaper er poesi og å spille klarinett, men han er redd for å fortelle dette til noen i frykt for å bli gjort narr av. Han er redd for mange ting.

+ FIGURER
Tilbake til toppen