ANNONSE

Min Klassekompis er en ape

På grunn av en sammenblanding av noen papirer blir 12 år gamle Adam Lyon overført til Charles Darwin ungdomsskole, hvor alle elevene og lærerne er dyr. Som den eneste menneske-eleven finner Adam snart ut at på den nye skolen hans er det den sterkeste som overlever.

ANNONSE

FIGURER

Adam Løwe

Adam Løwe

Selv om 12 år gamle Adam Løwe er det eneste mennesket på skolen sin (noe de andre barna i nabolaget synes er rart), gjør han sitt beste for å gli inn. Adam vet kanskje ikke så mye om hvordan man overlever i en slik jungel, noe som gjør det litt vanskelig for ham i mange situasjoner på skolen, men han er belest og smart, og det redder ham ofte.

Jens Edderape

Jens Edderape

Jens er en energisk og eventyrlysten ape som snart blir Adams beste venn. Jens er en trofast venn som gjør alt for å få Adam ut av vanskeligheter, selv om det som oftest er Jake selv som får andre i vanskeligheter.

Ingrid Sjiraff

Ingrid Sjiraff

Ingrid er den høyeste jenta i klassen, men hennes overveldende høyde er bare noe av det som gjør henne usikker. Hun prøver desperat å gå i ett med omgivelsene. Som den søte og sjenerte sjiraffen hun er, prøver Ingrid alltid å hjelpe en venn i nød.

+ FIGURER
Tilbake til toppen