ANNONSE

Chowder

Chowder er en liten kokk med store drømmer og enda større appetitt, og er det største som noen gang har skjedd Cartoon Network siden store ting ble oppfunnet.

ANNONSE

FIGURER

Chowder

Chowder

Chowder elsker mat mer enn noe annet. Han spiser hva som helst. Alt. Absolutt alt. Bare se på ham. Chowder bor med sin sjefskokk, den kjente Mung Daal og hans kone Trøfler.

Tan Dori

Tan Dori

Tan Dori er en veldig sjefete sjef. Han vet nesten alt om alt, og som den vise guruen han er, gir han nesten alltid Chowder råd ... men han tror at han er damenes mann og vel .. det er han ikke.

Trøfle

Trøfle

Trøfle er den som trekker i trådene i Tan Dori cateringfirma. Hun kommanderer og herser med mannen sin, den kjente kokkeguruen, som om han var en uskikkelig skolegutt. Men innerst inne har hun et hjerte av gull. Innerst, innerst inne.

Shnitzel

Shnitzel

Shnitzel er en stor brun klatt av et monster som jobber i Mung Daals kjøkken. Han har ikke mye sans for humor, men det må du ikke fortelle ham.

Panini

Panini

Panini er helt gal etter Chowder. Hun har fått det for seg at Chowder er kjæresten hennes. Han prøver å fortelle henne at han ikke er det, men Panini har funnet nøkkelen til Chowders hjerte, og han fortsetter å komme tilbake til henne, gang på gang.

+ FIGURER
Tilbake til toppen